" Sateenkaarisillan tuolla puolen "


12.8.2000 - 6.12.2005
IC Okapi's The Great Sephiroth  ~ Sepi
Ruskea bi-colour ragdolluros
Isä: EC Scepters Herkules Strong, DM Emä: CH Allierags Lucky Lady
~ kuvia ~ sukutaulu ~

Muistan hetken yhdistyksemme kesäpäiviltä kun Pirkko sai viestin, että Herkulle oli syntynyt jälkeläisiä Okapi's kissalaan. Myöhemmin syksyllä kerran yhdistyksen sivuilla käydessäni katsoin pentulistaa ja näin kuvan, joka sai välittömästi minut lähettämään viestin Mirka Pitkäselle: onko Sepi vielä varattavissa. Sepiä oli kuulemma kyselty. Sovimme kuitenkin, että tulen katsomaan Sepiä, kun koko pentue tulee luovutuikäisenä pääkaupunkiseudulle vierailemaan. Niinhän siinä kävi, että katsomaan meneminen johti Sepin varaamiseen. En voinut samantein ottaa Sepiä mukaani, koska edessä oli työmatka. Sovimme että luovutus tapahtuu TUROKin näyttelyssä joulukuussa. Se olikin ikimuistoinen näyttely, sillä Sepi oli ensimmäisessä näyttelyssään KPP.

Sepin erityisharrastus oli torkkupeiton alle tulo ja siellä mahtavan kehräyskonsertin pito. Toinen harrastus oli kissatarhaan johtavan ikkunan repiminen.

Sepillä on jälkeläisiä 3 naaraan kanssa: Mirandos November Rain, CH Bitterblues Kittywake ja Qasiiban Esther. Sepi testattiin PKD:n (PKD-neg) ja HCM:n (HCM-neg) varalta. HCM-ultrassa elokuussa 2002 paljastui kuitenkin, että Sepillä oli nestettä rintaontelossa. Tutkimuksissa todettiin, että kyseessä oli imuneste ja diagnoosiksi saatiin monien tutkimuksien jälkeen idiopaattinen chylothorax. Sepi kävi kontrolleissa: aluksi kerran kuukaudessa, myöhemmin noin 3 kk välein. Myös sydän ultrattiin joka kerralla ja sydän osoittautui ultrissa normaaliksi.

Joulukuun alussa 2005 Sepin ruokahalut alkoivat hiipua olemattomiin ja 
itsenäisyyspäivänä voimat loppuivat niin, että Sepin oli aika päästä ikiuneen. 

Ikävä on todella kova. Sepi oli aivan erityinen Kissa

~ Takaisin ~